Üdvözlő üzenet

Üdvözlök mindenkit itt az újonnan megnyílt only-vampirediaries.gportálon. Oldalam már öt éve (kisebb-nagyobb szünetekkel) a The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) című sorozattal foglalkozik. A sorozat 2009-ben indult hódító körútjára és azóta töretlen sikernek örvend. Már a hetedik évad forgatási munkálatai kezdődtek meg idén nyáron továbbá a sorozatnak két éve elkészült a "kistestvére" is amely a The Originals (Az ősiek/ Az eredetiek) címet viseli. Az oldalon - remélhetőleg - a mindennapi frissítés lesz a jellemző, így ha megtetszett, akkor ne félj minden nap visszajönni, hogy megtudhasd a legújabb történéseket. Ha bármi kérdésed lenne akkor írj a csetbe, vagy az oldal hivatalos email címére.

 
Navigáció
 
Következő epizódok


Hol: The CW 
Mikor: 2015. szeptember
Rész: 7.évad 01.rész
Cím: -

Elena Gilbert búcsúja után a hetedik évad néhány karakter felépülésével és mások bukásával kezdődik majd. Lily megpróbál éket verni a Salvatore testvérek közé, viszont még mindig lesz remény arra, hogy Caroline és Stefan szerelme elég erős lesz és túléli a borzasztó csapásokat amikkel szembe kell majd nézniük.

Részlet: - // Előzetes // Évadpromó


Hol: The CW 
Mikor: 2015. szeptember
Rész: 3.évad 01.rész
Cím: -

A Mikaelson család tragédiái és diadalai folytatódnak majd, ahogyan a The Originals harmadik évada elkezdődik. 

Részlet: - // Előzetes // Évadpromó

 
Nézd vissza

 Cím: Ashes to Ashes
 Méret: 204 MB
 Hossz: 42 perc
 Formátum: mp4
               Torrent // Letöltés // Felirat (A) // Felirat (M) // Online

 Cím: I'm Thinking of You All The While
 Méret: 211 MB
 Hossz: 42 perc
 Formátum: mp4
               Torrent // Letöltés // Felirat (A) // Felirat (M) // Online

 
Legjobb barátaim

képre vár: Viki

 
Cset doboz

Kérlek szépen ne káromkodj és tartsd tiszteletben mások véleményét. Ne szidd az oldalt vagy a sorozatot. Ha spoilert szeretnél írni akkor pedig próbáld azt valamilyen úton-módon feltüntetni.

 
Partnerek 
Archívum
Friss bejegyzések
2015.07.01. 09:15
2015.06.27. 13:13
2015.06.27. 12:43
2015.06.26. 11:21
2015.06.25. 13:29
 
Jognyilatkozat

Téma: The Vampire Diaries
Szerkesztő(k): Abigél
Kinézet: Abigél
Kódolás: Linda
Nyitás: 2010.06.05
Újranyitás: 2015.06.15.
Host: Gportál

Az oldal nem áll kapcsolatban sem a Vámpírnaplók íróival, színészeivel sem ezen említett személyek rokonaival illetve ismerőseivel! Ez csak egy rajongói oldal! Minden modul saját gyűjtésű, fordítású, írású. Az oldalon található grafikák pedig saját készítésűek! Bármi másolása tilos! Ha tetszik valami nyugodtan kérd el, oda fogom adni. A teljes jogi nyilatkozatot ITT  olvashatod el.

(c) by only-vampirediaries.gportal.hu

 
 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Mi is történt Mystic Fallsban?

Hány részes lesz a Vámpírnplók / The Originals következő évada?

2015.06.19. 08:09, Abigél

A Vámpírnaplók talán egy teljesen új fejezetbe fog kezdeni a 7. évaddal, de ugyan annyi résszel fog jelentkezni mint mikor Elena Gilbert még barátaival együtt próbálta megmentetni Mystic Fallst. A CW 22 epizódot rendelt be a vámpír dráma 7. évadából - ugyan annyit mint az előző évadokból.

A The Originals szintén 22 részt "zsebelhetett be" magának míg a drámák mint a The 100 és az iZombie csupán 13 résszel térnek vissza.

Természetesen mi csak örülni tudunk annak, hogy mindkét sorozatot ilyen sok epizóddal rendelték be. Miközben nagyon sok rajongó kritizálni kezdte a 20 és a fölötti epizódokkal berendelt sorozatokat és a TV mostanában szeret mini-évadokat készíteni, habár a Vámpírnaplókban minden rész szorosan kapcsolódik egymáshoz és általában egyik sem az évad "kitöltése" miatt készül, így nem aggódunk. Abban pedig kételkedünk, hogy mindez Elena hiánya miatt változna meg.

A The Originals színészei a 3. évadról

2015.06.18. 15:59, Abigél

Sem Daniel Gillies-nek (Elijah Mikaelson) de még Charles Michael Davis-nek (Marcel) sincsen semmi ötlete arra, hogy mi fog történni karakterével a The Originals következő, 3. évadában, de ez nem akadályozta meg a fiúkat abban, hogy megosszák a TvLine-al a "kívánság listájukat" - amelynek az első helyén egy őrületes vérfarkas szex áll Hayley és Elijah között.

"Azt hiszem a következő évadban a hűsége még jobban Hayley-hez fogja kötni" mondta Gillies Elijah-ról, amikor a The CW upfront vörös szőnyegén beszélgettünk vele. (Igen ez a videó kissé régi, van valakinek valamilyen kivetnivalója miatta?) " Remélem, hogy Elijah a 3. évadban kevésbé lesz a skizofrén öccsének komornyikja és sokkal többet láthatunk majd a valódi énjéből".

Marcel romantikus jövőjéről pedig Davis csak annyit mondott, hogy szeretné ha ő és Rebekah újra együtt lehetnének függetlenül attól, hogy "kinek a testében van".

Candice Accola: A 7. évadban fő szerephez jut a Steroline páros

2015.06.18. 15:26, Abigél

Nem vagyunk biztosak benne, hogy hogyan is fog kinézni a Vámpírnaplók 7. évada, de van egy olyan érzésünk, hogy a Steroline párosnak nagy szerepe lesz benne. Olvassátok el, hogy mit is mondott Candice Accola (Caroline Forbes) a TvLine-nak karaktere és Stefan kapcsolatának jövőjéről.

"Nagyszerű őket végre együtt látni." - kezdte Candice a hatodik évad premierjén. "Szeretem, hogy szán végre magára időt (Caroline). Azt hiszem ez egyfajta érettséget mutat a karakterében." Egyetértünk, habár valószínűleg valamit a tévé képernyőjéhez fogunk vágni, ha a Steroline páros nem jön össze hamar a 7. évadban. Egy örökkévalóságnak tűnik arra várni, hogy ez a két őrült kölyök végre rájöjjön arra, hogy nekik együtt kell lenniük. 

Az nagyon szomorú dolog, viszont teljes mértékben megértjük, hogy Caroline miért nem állt érzelmileg készen egy új romantikus kapcsolatra. Candice azt is elárulta a TvLine-nak, hogy Caroline azért nem jött össze Stefannal a 6. évadban, mert "még mindig próbálja feldolgozni az édesanyja halálát és az embersége kikapcsolását; még nem érzi azt, hogy újra önmaga lenne."

Ez milyen hatással lesz a két karakter kapcsolatára? Hogyan fog a vibrálás és dinamika kinézni kettejük között amikor a sorozat visszatér az új évaddal? Candice szerint: "A 7. évadban Caroline megpróbálja majd kideríteni, hogy milyen is lenne Stefannal együtt lennie." Hajrá TVD, mi már várjuk!

15 pillanat amikor a The Originlas összetörte a lelked

2015.06.17. 13:04, Abigél

Nézzünk szembe a tényekkel: bármely pillanatban ez elég gyorsan és valószínűen megtörténhet miközben a The Originals-t nézed. Az persze nem számít, hogy ki az aki széttépi a szívedet és miért, csak annyit tudsz, hogy átérzed a fájdalmukat és ez a kín, lehet akár árulástól vagy egy szép pillanattól eltarhat hetekig is. Szóval ha fel szeretnéd idézni azt a 15 pillanatot amely ezt tette velünk akkor kérlek olvass tovább (figyelmeztetés: keresd elő a zsebkendődet).

 1. Emlékszel amikor rájöttél arra, hogy a New Orleans-i boszorkák annyira őrültek voltak, hogy fiatal lányokat áldoztak fel egy brutális rituálékor.
 2. Amikor azt hittük, hogy örökre elveszítjük Hayley-t.
 3. Amikor Hayley és Klaus közös gyermekének nevét végre megtudhattuk és rájöttünk arra hogy mennyire édes.
 4. Amikor Klaus elmondta Hayley-nek, hogy bízik benne és ez a kis vallomás majdnem megölt minket.
 5. Amikor Klaus félreállt a hibridek megölésétől és inkább csillogó páncélú lovagot játszott.
 6. Amikor Klaus rájött arra, hogy a biológiai apja Ansel életben van majd egy közös napot eltöltve vele könyörtelenül megölte, hogy megvédhesse a lányát.
 7. Mikor Klaus megölte édesapját (nem a vérszerintit) megkérdezte tőle, hogy mégis miért utálta ennyire - még gyermekként is - és szerette Freya-t teljes szívéből. Mikael válasza, ami a "nem tudom" volt mindenki szívét megrázta - még Klaus-ét is.
 8. Kaleb/Kol és Davina szívszorító búcsúzása mielőtt a férfi meghalt volna. Mondtál valamit? Ó sajnálom nem halottam mert túl hangosan szipogok.
 9. Mikor Rebekah sírt és még bátyja Elijah is megtört hullatva néhány könnyet majd megölelték egymást.
 10. Amikor Rebekah elhagyta New Orleanst és tudtuk, hogy neki így a legjobb mert szabadon élhet és valóra válthatja az álmait. 
 11. Amikor Klaus megmentette bátyját Elijah-t, aki mindig mellette állt és kihúzta a bajból.
 12. Amikor szegény Marcel a karjaiban tartott a halott Devinat aki csak azért jelentkezett egy borzasztó rituáléra hogy megmentse a fiatalabb lányok életét.
 13. Amikor Marcelnek kellett egy váll amin kisírhatta magát Klaus fogadott fia mellett maradt.
 14. Amikor Josh beszédet mondott Aiden temetésén.
 15. Minden egyes alkalommal amikor valamelyik Mikaelson szájából elhangzik a már igen jól ismert mondat: always and forever (örökkön örökké).

4 történetszál amit a sorozat reméljük többet nem használ

2015.06.17. 08:54, Abigél

Nagyon izgatottan várjuk, hogy a Vámpírnaplók története hova fog kilyukadni. Elena kiírásával a sorozat új esélyt kapott arra, hogy tisztalappal indulhasson, remélhetően ettől még nem fogja elveszíteni a szívét, azt a humort és azokat a szívbemarkoló jeleneteket amikre mindig vágyunk. Mint minden sorozat ez is már adott történetszálakkal dolgozik amiket akár többször is felhasználhat. Viszont mi reméljük, hogy ezt a négyet soha többet nem fogja:

1. A hasonmás történet
Ezt valószínűleg tényleg nem nagyon fogják többet használni, hiszen Nina Dobrev kiszállt a sorozatból, de akkor is a lista elejére kellett tennünk. Végül is, egy Stefan hasonmás bármikor előugorhat bárhonnan. Habár a hasonmás történetnek is megvoltak a maga szép percei, jelenetei - kiemelve a Katherine Pierce-s jeleneteket - szerintem egyet tudtok velük érteni abban, hogy a hasonmások korának leáldozott.

2. A másik oldal
A másik oldal korszakának szintén vége és ezt az ötödik évados összeomlásával bizonyítani is tudjuk. Mindig vannak mágikus kiskapuk, habár reméljük ezek egyikét sem fogja használni a Vámpírnaplók stábja bár új "másik oldalas" jelenet kedvéért. Harmadik évados Ghost World (Szellemvilág) volt a kedvenc epizódunk eddig a TVD pályafutásában, de - azóta - a sorozat elveszítette azt a különleges beszédstílusát és bemutatás módját amikor valaki halálához érkezünk. Szeretnénk ha ez majd változna.

3. Az emberség kikapcsolása
Igen újra előhoztunk egy olyan szálat amelyet az utóbbi időben nagyon sokszor és nagyon jól használtak a sorozat írói. Viszont mi ennek ellenére sem szeretnénk többet látni belőle. Caroline és Stefan átkapcsolása pedig nekünk egyenlőre használhatatlannak tűnik - legalábbis egyenlőre. Szeretnénk végignézni ahogyan ez a két karakter rossz döntéseket hoz amit nem lehetne azzal magyarázni, hogy az emberségük kikapcsolása miatt.

4. Hibridek
Emlékeztek még arra amikor a hibrid jelentett valamit? Igen ez a Mikaelson korszakban volt ami nekünk nagyon hiányzik, de nem a hibridek miatt. Szerettük hogy abban az időszakban nagyon sok történetszál futott egymás mellett szinte már alig vettük észre azt, hogy ki hibrid hiszen sosem voltak annyira ijesztőek. Nem tudjuk elképzelni, hogy a TVD hogyan tudná visszahozni ezeket az időket maximum egy hatalmas crossoverrel a The Originals-szal, mindazonáltal érdemes lenne ezt megfontolni.

5 dolog amit tartogathatna Lily Salvatorénak a 7. évad

2015.06.16. 14:24, Abigél

Fergetegesen örülünk annak a hírnek, hogy Annie Wersching (Lily Salvatore) visszatérő szereplő lesz a Vámpírnaplók 7. évadában. Karakterének előző évados debütálása már okozott néhány kisebb-nagyobb problémát illetve rengeteg érzelmet a Salvatore testvéreknek. Ez pedig az új évadban sem lesz másképp. Össze is szedtünk nektek 5 dolgot amiről reméljük, hogy meg fog történni mama Salvatore körül.

1. Többet akarunk tudni az életéről még a vámpírlét előtt
Lily már mesélt nekünk egy keveset arról, hogy milyen kemény is volt az élete még mielőtt vámpírrá változott volna, de örülnék ha a 7. évadban kaphatnánk néhány visszatekintést ebből a korszakból (és nem csak azért, hogy megismerhessük a bébi Stefant és Damont). Ez egy nagyon fontos lépés lenne annak érdekében, hogy végre megértsük a karakterét és azt, hogy átváltozása után miért nem tért vissza. Az biztos, hogy nem akarta veszélybe sodorni a fiait, de lennie kell még valaminek ami miatt nem térhetett vissza. Ezekkel a visszatekintésekkel nem csak a karakterét ismerhetnénk meg jobban, de a várossal való kapcsolatát is. Örül egyáltalán, hogy hazatér?

2. Románcot Enzóval
Igen, mi szeretnénk. Mi igazából azóta sajnáljuk Enzót, amióta kiderült, hogy Damon otthagyta meghalni a tűzben pedig a férfi megmentette az életét. Az is biztos, hogy ebben az évadban Enzo egy borzasztó nagy barom volt, viszont nagyon reméljük, hogy a következőben sokkal jobb lesz a karaktere - és ezek a reményeink talán egy kicsit Lilyhez is kötődnek. Kettejüknek láthattuk már, hogy van egy bizonyos kötődésük és nem csak arról beszélünk, hogy Lily volt az aki Enzót évekkel ezelőtt vámpírrá változtatta. Mind a ketten a családjukat keresték és talán egymásban meg is találták.

San Diego Comic Con és Monte Carlo TV Festival

2015.06.16. 09:13, Abigél

Mint szerintem minden sorozat rajongó tudja: a nyár a rajongói találkozók időszaka. Ennek egyik legszebb példája a San Diego Comic Con, amelyen szinte az össes különböző kategóriájú sorozat képviselteti magát néhány színészével. Most pedig nem csak Vámpírnaplók panel lesz, hanem egy The Originals is. Továbbá Candice Accolat (Caroline) és Kat Grahamat (Bonnie) meghívták a Monte Carlo TV Festivalra amelynek eleget is szeretnének tenni.

Rajongói találkozó neve: Monte Carlo TV Festival
Időpont: 2015. június 17. (délután 3-4 között)
Kik lesznek ott: Kat Graham és Candice Accola

Rajongói találkozó neve: San Diego Comic Con (The Vampire Diaries panel)
Időpont: 2015. július 12.
Kik lesznek ott: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Kat Graham, Candice Accola, Michael Malarkey és a producerek: Julie Plec, Caroline Dries

Rajongói találkozó neve: San Diego Comic Con (The Originals panel)
Időpont: 2015. július 12.
Kik lesznek ott: Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Leah Pipes, Danielle Campbell, Charles Michael Davis és a producerek: Julie Plec, Michael Narducci

Jaime King babaváró buliján

2015.06.16. 08:56, Abigél

Taylor Swift június 14-én egy hatalmas babaváró bulit tartott barátnőjének Jaime Kingnek (Hart of Dixie, Sin City). Habár a kis jövevénynek még van egy kis ideje mielőtt megszületne már így is rengeteg hírességgel találkozhatott. Természetesen a buli sem volt ez alól kivétel, ahol Taylor mellett Nina Dobrev és barátja Austin Stowell, Paul Wesley, Phoebe Tonkin, Sarah Hyland, Karlie Kloss és Hailee Steinfeld is tiszteletét tette. Pár fotó is előkerült az eseményről, amelyek igen különleges módon és hangulatban készültek (a képre kattintva meg tudod őket nézni).

2015. Teen Choice Awards jelölések

2015.06.15. 16:06, Abigél

Mint eddig minden évben idén is megrendezésre kerül augusztusban a Teen Choice Awards amelyen immáron szinte már hagyománnyá vált, hogy több jelölést is kap a Vámpírnaplók. Idén pedig három különböző kategóriában több jelöltet is láthatunk a sorozat színészei közül. Továbbá kapott még jelölést a sorozat kistestvére a The Originals stábja is. Szurkoljunk közösen, hogy a jelölésekből díjak is szülessenek. A díjátadót 2015. augusztus 16-án fogják megtartani és a FOX csatorna élőben fogja közvetíteni.

Legjobb Sci-Fi/Fantasy sorozat
Arrow
Once Upon a Time
Sleepy Hollow
The Vampire Diaries
The 100
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Legjobb sorozat színész: Sci-Fi/Fantasy
Bob Morley - The 100
Ian Somerhalder - The Vampire Diaries
Jared Padalecki - Supernatural
Joseph Morgan - The Originals
Paul Wesley - The Vampire Diaries
Stephen Amell - Arrow

Legjobb sorozat színésznő: Sci-Fi/Fantasy
Candice Accola - The Vampire Diaries
Danielle Panabaker - The Flash
Eliza Taylor - The 100
Emily Bett Rickards - Arrow
Jennifer Morrison - Once Upon A Time
Nina Dobrev - The Vampire Diaries

Kinyitotta kapuit az OnlyVampirediaries.gportál!

2015.06.15. 15:12, Abigél

Sziasztok! Sok szeretettel köszöntök mindenkit itt az újra megnyílt honlapon. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mit csináljak abban a rengeteg szabadidőben amely most megnyílt számomra és emellett az oldal mellett döntöttem. Hogy miért? Nagyon régóta nem éreztem ilyen erős késztetést arra, hogy egy régen elfeledett oldalamra visszatérjek és újból nekiveselkedjek a munkának. Most viszont, hogy megint (természetesen az első évadtól) elkezdtem nézni a sorozatot újra előjöttek azok az emlékek amelyek nagyon erősen kötnek a laphoz (ilyen például az, hogy az első általam készítetett teljes kinézet ide került föl).

A kinézetről: Az oldal első kinézete kicsit hasonlít a ReignWeb.gportáléhoz. Viszont itt az az egyik legszembetűnőbb különbség, hogy a fejléc animált illetve a másik pedig az, hogy most (kivételesen) a css kódot nem én készítettem, hanem Linda. A designon Candice Accola (Caroline Forbes) két fotósorozatát használtam föl képeket az egyik (amelyek a fő képek) 2012-ben míg a másik idén készült róla. Igazából nem nagyon szoktam egyszerre több fajta képből alkotni, de mind a kettő nagyon tetszett és nem tudtam választani. A css fő színe a sárga amelyet néhol megpróbáltam feldobni egy kis pirossal és kékkel. Remélem tetszeni fog az oldal és sikerül elnyernem vele a bizalmatokat. Ha bármi kérdésetek esetleg észrevételetek lenne akkor írjatok a csetbe.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt